Paardensportvereniging Nederweert

Paardensportvereniging Nederweert heeft als thuisbasis Manege De Kraal in Nederweert. Hier worden de dressuur- en springlessen gegeven. Ook de wedstrijden worden hier verreden.

Paardensportvereniging Nederweert bestaat uit 2 afdelingen: PC De Ponyrakkers en RV De Peelrossen.

PSV Nederweert organiseert verschillende wedstrijden. Op de wedstrijden pagina kunt u de vraagprogramma's, startlijsten en uitslagen vinden. Deze wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsors.

Wilt u meer informatie over onze vereniging? Op de informatie pagina vindt u informatie over lidmaatschappen en lessen en onze contactgegevens.


Enjoy the Ride: Najaarsrit 21 oktober 2018

Binnenkort is het weer tijd voor onze jaarlijkse Najaarsrit op zondag 21 oktober. We rijden de rit in het natuurgebied Keelven en de Pan in Someren. Tussen 10.00u en 12.00u kan gestart worden. Hierbij is er keuze uit 2 routes: de 10 km of 25km.

Voor €10 krijg je een georganiseerde rit incl. twee gratis consumpties op de pauzeplek (overige consumpties zijn tegen een kleine meerprijs). Er zijn broodjes, soep, koek en drinken te verkrijgen. Leden van PSV hoeven slechts €2,50 te betalen.

De rit wordt afwisselend: brede zandpaden, smalle bospaden, grote watervlaktes (geschikt om met je paard/pony in te gaan!) en vooral veeeeeel mooie natuur! Wil je eens een rit met een jong of onervaren paard maken? Dan is dit de ideale gelegenheid! De rit bevat geen drukke verharde wegen, gevaarlijke kruispunten of andere uitdagingen in het verkeer en is daardoor dus heel laagdrempelig.

Heb jij zin in een heerlijke buitenrit door de prachtige natuur!? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar acdekraal@hotmail.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en de route die je graag wil rijden (10km of 25km). Bij vragen kun je contact opnemen met de organisatie via mail of het nummer 06-27427500.

Ongeveer 1 week van te voren ontvang je nog een mail met extra informatie over de rit, o.a. de excacte startlocatie.

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 11 oktober 2018 10:57:03.