Nieuws 2015


Dropping!

Het is weer tijd voor een nieuwe activiteit: een dropping! En wel op zaterdag 16 januari 2016. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan snel op via acdekraal@hotmail.com. Iedereen is welkom, dus zeg het voort en neem al je vriend(inn)en mee! Hopelijk tot volgend jaar, 16 januari!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 15 december 2015 16:44:21.


Clubkampioenschap en feestavond 2015

Zondag 20 september heeft het jaarlijks terugkerende clubkampioenschap plaatsgevonden. De ruiters konden hierbij deelnemen aan de disciplines dressuur, pas de deux, bixie en/of springen. We hebben de dag gezamenlijk afgesloten tijdens een feestavond met een heerlijke barbecue en leuke spellen. Dit was tevens het moment om de kampioenen en overige prijswinnaars bekend te maken. De complete uitslagen zijn in bijgevoegd document te vinden.

Hebben jullie tips of suggesties voor de clubkampioenschappen 2016, stuur dan even een mailtje naar acdekraal@hotmail.com. We horen het graag!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 25 september 2015 16:01:43.


Rik en Jodorus-Star in de prijzen op de Limburgse Kampioenschappen

Op zaterdag 8 augustus zijn de Limburgse Kampioenschappen springen voor paarden verreden in Echt.

Rik van de Kruys kwam daar aan start met zijn paard Jadorus-Star in de klasse L.

Als laatste combinatie in de barrage deden ze een dappere poging om het kampioenschap naar zich toe te halen. Met de snelste tijd maar helaas niet foutloos werd een mooie 11e prijs behaald.

Gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 19 augustus 2015 17:55:58.


Grand Prix amazone Leontien Raijmakers-Dings schrijft geschiedenis!

Leontien komt uit Nederweert-Eind, is lid van PSV Nederweert (RV de Peelrossen) en mag zich eerste Grand Prix dressuuramazone van de gemeente Nederweert noemen. In Mei debuteerde ze met haar paard Winnetou D op het hoogste niveau.

In de historie van Manege De Kraal kwam het nooit eerder voor dat er een ruiter of amazone het allerhoogste niveau behaalde.

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 26 juli 2015 15:06:11.