Paardensportvereniging Nederweert

Mededelingen betreffende het Corona virus.

De lessen liggen stop.

De Manege mag wel gebruikt worden om vrij te rijden.
Men dient de rijhal te reserveren via volgende link https://www.supersaas.nl/schedule/Manege_de_Kraal/Rijhal_reservering

Door de COVID-19 gelden er een aantal regels. Om te mogen vrij rijden in de binnen hallen.
Er gelden de volgende regels:
 Reservering is per uur.
 Er mag maar 1 ruiter in de rijhal aanwezig zijn, dit geldt ook voor in- en uitstappen.
o Als er meerdere ruiters uit 1 gezin zijn, dan mag er alsnog maar 1 ruiter in de hal aanwezig zijn.
 Er mag niet door een ruiter uitgestapt worden en door een andere ruiter ingestapt worden.
 Op- en afzadelen dient buiten te geschieden.
 Voor jeugdleden geldt dat er een ouder of groom in de rijhal aanwezig mag zijn in verband met veiligheid en mest ruimen.
 Ruim de mest van je paard op, ook als je alleen bent.
 Vermijd contact met andere ruiters, ouders of grooms, vooral bij het betreden en verlaten van de rijhal.
 Gebruik van mondkapjes is verplicht (m.u.v. de ruiter)
 Er mag geen privé- of groep les worden gegeven.
 Respecteer deze Corona regels, wij hopen op uw medewerking en begrip.
 Op dinsdagochtend is er geen mogelijkheid tot reservering van de rijhallen in verband met de vrijwilligers die nu elke dinsdagochtend komen klussen.

Indien je niet aan bovenstaande regels voldoet zal je account geblokkeerd worden.


DE KANTINE is gesloten


Als PSV Nederweert zijn we verplicht om de adviezen van het RIVM, NOC*NSF en het kabinet op te volgen.
Nederweert, 28 sept 2020


Paardensportvereniging Nederweert heeft als thuisbasis Manege De Kraal in Nederweert. Hier worden de dressuur- en springlessen gegeven. Ook de wedstrijden worden hier verreden.

Paardensportvereniging Nederweert bestaat uit 2 afdelingen: PC De Ponyrakkers en RV De Peelrossen.

PSV Nederweert organiseert verschillende wedstrijden. Op de wedstrijden pagina kunt u de vraagprogramma's, startlijsten en uitslagen vinden. Deze wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsors.

Wilt u meer informatie over onze vereniging? Op de informatie pagina vindt u informatie over lidmaatschappen en lessen en onze contactgegevens.


Manege De Kraal heeft een loterij/couponverkoop waar ook jij graag aan meedoet!

Manege De Kraal heeft in het afgelopen jaar een nieuwe rijhal gebouwd. Het is een prachtige hal geworden waar we erg trots op zijn. Dit dankzij de hulp en steun van leden, vrijwilligers, bedrijven en meer. Maar we zijn er nog niet! In een normaal jaar genereert de manege inkomsten uit onder andere evenementen en baromzet. Helaas is 2020 geen normaal jaar gebleken. Dit verhaal klinkt je vast en zeker bekend in de oren. Wij gaan dus ook niet zielig doen, niet klagen, niet zeuren, maarrr... Feit is dat we nog altijd een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken voor de laatste loodjes.

Het werkt als volgt:
Koop één of meerdere loten à €100,- per stuk. In september 2023 vindt de eerste loting plaats. Daarna ieder jaar in september tot 2034. Wordt het lotnummer van (één van) jouw lot(en) getrokken? Dan ontvang jij de €100,- van dat lot terug (zonder rente). Je hebt dus sowieso jouw gehele inleg in september 2034 terug.

Nou horen wij je denken: Geen rente? Wat is dan mijn voordeel?
Eigenlijk is het net alsof je je geld op een spaarrekening zet: je zet je geld opzij en het wordt veilig voor je bewaard terwijl je er een lange tijd niet naar om hoeft te kijken. Het enige verschil: nu parkeer je je geld bij Manege De Kraal, helpt de manege om nog vele klussen te klaren en krijgt het vervolgens weer helemaal terug. Een mooie win-win situatie dus!

Klinkt dit als een interessant voorstel voor jou of heb je liever nog iets meer informatie? Neem dan contact op via penningmeester.manegedekraal@gmail.com. Natuurlijk mag je ook voor andere vormen van sponsoring/investering contact opnemen. Loten kopen kan nog tot en met 31 december 2020.

De loterij/couponverkoop van Manege De Kraal; ideaal voor iedereen die houdt van winzekerheid in plaats van winkans! Veilig voor jou, heel fijn voor de manege!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 06 december 2020 14:41:27.