Nieuws 2016

Mooie resultaten LK EVENTING in Ysselsteyn

Zaterdag 1 oktober vonden de Limburgse Kampioenschappen eventing plaats in Ysselsteyn.

Aan de start verschenen Sharon van Daal met Cumlaude en Maxime Devos met Fresh Orange Zaline, in de klasse B paarden.

Beide dames reden hun merries na de dressuurproef foutloos door het springparcours en foutloos door de cross!

Maxime eindigde op het podium: een 3e prijs. Sharon mocht een mooie 7e prijs in ontvangst nemen.

Gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 03 oktober 2016 22:24:46.

Knappe prestaties op het nationaal kampioenschap in Belgiƫ

Afgelopen weekend kwam Anniek Vanhove met haar pony Kasimir aan start op het nationaal kampioenschap in Belgiƫ.

Hier behaalden zij een 3e prijs, nadat zij eerder al provinciaal kampioen werden!

Ook Zenya Korsten kwam aan start op de Belgische kampioenschappen.

Na de kampioenstitel op de provinciale werd zij nationaal 15e met haar pony Reitland's Lennox B.

Op de provinciale kampioenschappen behaalde zij met haar pony Didi een 2e prijs en op het nationaal kampioenschap eindigden zij als 5e! Hierdoor mogen zij nog een keer shinen in Mechelen.

Een super prestatie van beide dames, gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 30 september 2016 16:10:56.

Clubkampioenschappen en feestavond 2016

Dit jaar vonden de clubkampioenschappen plaats op zaterdag 17 september.

Het was een mooie dag, met maar liefst 22 dressuur-, 6 pas-de-deux en 16 springcombinaties was het programma goed gevuld.

De winnaars van 2016:
Dressuur: Mieke Kessels met Gjelke G
Pas-de-deux: Mieke Kessels en Wendy Stals-Klingesteijn met Gjelke G en Damyan
Springen: YongKun van Vorstenbos met Kayro
Algemeen: Veerle Creemers met Vechtzicht's Hydra

Ook de feestavond was weer erg geslaagd, bedankt allemaal!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 30 september 2016 15:56:46.

Rik van de Kruys in de prijzen op Hippiade springen paarden 3 september

Rik en zijn paard Castelnovo Z verschenen in Ermelo aan de start in de springring, klasse L tijdens de Hippiade op 3 september.

Een goed foutloos basisparcours leverde een startplaats in de barrage op. De spannende barragerit resulteerde in een snelle tijd met helaas een balk. Hiermee hebben zij een mooie 13e prijs weten te scoren.

Desi Wilmsen kwam met haar paard aan de start bij het springen in de klasse Z en eindigde op de 22e plaats.

Maxime Devos en Fresh Orange Geronimo reden L1 dressuur en kwalificeerden zich voor de finaleproef met een 3e plaats in de ochtendring. In de finale eindigden zij op een 17e plaats.

Mooie prestaties, gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 07 september 2016 13:39:02.

Raiza Hendrix 4e prijs Hippiade pony's 27 augustus 2016

Raiza Hendrix is sinds kort vrijrijdend lid bij PSV Nederweert en heeft super gepresteerd op de Hippiade dressuur voor pony's op 27 augustus.

Samen met haar pony Crommentyuns Fuego scoorden zij in de klasse DE/B gemiddeld 68,83%.

Hiermee bleven zij maar net buiten de medailles en mochten zij de 4e prijs in ontvangst nemen.

Anniek Vanhove kwam aan start met haar pony Kasimir in de klasse C/B dressuur en zij reden naar een score van 62,50% gemiddeld. Dit was goed voor een 19e plaats.

Goed gedaan dames en gefeliciteerd met deze resultaten!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 02 september 2016 12:27:48.

PSV Nederweert goed vertegenwoordigd op de Limburgse Kampioenschappen

De Limburgse Kampioenschappen outdoor vonden plaats in Reuver op 6 en 7 augustus 2016.

Rik van de Kruys werd zondag als KAMPIOEN gehuldigd nadat hij met zijn paard Castelnovo Z de snelste foutloze barrage reed in de klasse L springen!

Op zaterdag behaalde Anniek Vanhove met haar pony Kasimir een super mooie tweede plaats in de klasse C-B dressuur.

Maxime Devos reed haar paard Geronimo tijdens het afkampen naar een 3e prijs in de klasse L1 dressuur.

Desi Wilmsen sprong zondag haar paard Dawn in de klasse Z naar een knappe 5e prijs.

Ook Anouk Looijen, Kimberly Roost, Mariska Berntsen, Nienke van Asseldonk, Nicole Devos, Veerle Creemers, Yongkun van Vorstenbos en Zenya Korsten lieten mooie dingen zien op de kampioenschappen!

Rik, Anniek, Maxime en Desi zullen de regio en PSV Nederweert vertegenwoordigen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen eind augustus en begin september in Ermelo. Veel succes allemaal!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 09 augustus 2016 14:29:08.

Zenya Korsten zilver bij Indoorkampioenschappen dressuur pony's

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart vonden in Ermelo de Indoorkampioenschappen dressuur pony's plaats.

Zenya Korsten vertegenwoordigde daar PC De Ponyrakkers in de klasse AB-B met haar pony Didi.

De proef, die werd beoordeeld met 66,78%, was goed voor een hele mooie 2e prijs!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 27 maart 2016 12:07:09.

Zenya Korsten twee keer prijs op LK dressuur pony's

Op 20 en 21 februari werden in Helden de Limburgse Kampioenschappen indoor dressuur pony's verreden.

Zaterdag reed Zenya Korsten haar pony Reitland's Lennox B naar een mooie 5e prijs in de klasse DE-B.

Op zondag werden Zenya en haar pony Didi gehuldigd als KAMPIOEN in de klasse AB-B.

Een topprestatie, gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 27 februari 2016 23:43:44.

Anouk Verstappen en Laico in de prijzen bij LK springen DE-B

De Limburgse Kampioenschappen indoor springen voor pony's vonden plaats op 13 en 14 februari 2016 in Susteren.

Anouk Verstappen reed met haar pony Laico een foutloos basisparcours in de klasse DE-B.

Ondanks een fout op de laatste hindernis van de barrage behaalden zij een knappe 12e prijs.

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 18 februari 2016 10:34:14.

Kimberly Roost en Eryngo 4e prijs Limburgse Kampioenschappen

De Limburgse Kampioenschappen indoor dressuur voor paarden vonden plaats op 30 en 31 januari 2016 in Merselo.

Kimberly Roost en haar paard Eryngo hebben hier een sterke B proef laten zien.

De proef werd beloond met 196 en 205 punten, wat de combinatie een mooie 4e prijs opleverde!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 03 februari 2016 22:40:46.